Home Kritisch consumeren Herverdelen Een cadeau... Je hebt alles al... Maar een ander niet!
Een cadeau... Je hebt alles al... Maar een ander niet!

www.vraagmij.nl    19 januari 2012

Maak met jouw verjaardagscadeau het verschil!

'Oxfam Novib Pakt Uit' is een van de manieren waarmee jij kunt helpen om mensen in ontwikkelingslanden zélf te laten werken aan een betere toekomst. Gewoon door een origineel verlanglijstje aan te maken!

Want heb je alles al? En wil je geen nutteloze cadeaus die in de kast belanden? Dan zijn bijvoorbeeld een geit, een paar schoolboeken, een groentetuin of een toilet fantastische alternatieven dit jaar. En dé mogelijkheid om jouw geluk te delen met mensen die het helemaal niet zo goed hebben. Je hebt keuze uit meer dan 30 cadeaus, vanaf € 7,-.

Als mensen iets kopen van je verlanglijst, ontvang je jouw cadeau in de vorm van een mooie cadeaukaart. Het échte cadeau wordt gegeven aan mensen die het hard kunnen gebruiken.

Naar de website >>>


Over Oxfam Novib – zelf een bestaan opbouwen

Oxfam Novib gelooft in het zelfdoen van mensen. Ze moeten zelf een bestaan kunnen opbouwen. Daarom steunen we niet alleen lokale ontwikkelingsprojecten, maar zorgen we ook dat mensen zelf in hun inkomen kunnen voorzien. Dat inkomen moet natuurlijk wel eerlijk zijn. Daarom lobbyen we bij politiek en bedrijfsleven en wijzen we hen op hun verantwoordelijkheden. En vragen we Nederlanders om keuzes te maken die goed zijn voor arme landen. Zoals het kopen van eerlijke producten, waarvoor mensen in ontwikkelingslanden een goede prijs krijgen. Indien nodig voeren we campagne, ook om het publiek bij ons werk te betrekken. Ten slotte helpen we mensen ter plekke om samen te werken, zodat ze voor zichzelf kunnen opkomen. Alleen zo kan het leven van mensen ook op de lange termijn verbeteren. Dat is onze aanpak.

 

Meld fouten en verbroken links