Duurzame Buren

www.duurzameburen.nl   2 november 2010

Hoe trek je je buren over de streep om het huis duurzaam te vertimmeren? Door erover te praten en je eigen ervaringen te delen. De nieuwe site duurzameburen.nl biedt nu deze mogelijkheid.

Op deze site komen duurzame pioniers uit heel Nederland bijeen om ervaringen uit te wisselen over duurzaam bouwen en wonen, energiebesparing en productie. Duurzameburen.nl komt uit de koker van de Organisatie voor Duurzame Energie (http://www.duurzameenergie.org/), een landelijke vereniging van particulieren en windcorporaties. De initiatiefnemers willen de duurzame buren zichtbaar maken in hun eigen woonomgeving en zo, kleinschalig en lokaal, andere mensen inspireren hen te volgen.

Zonnepanelen plaatsen? Je toetst je postcode in en krijgt gelijk te zien waar in je buurt een systeem in werking te bekijken is. Maar je kunt op duurzameburen.nl ook gewoon rondkijken en topics over je favoriete onderwerpen lezen. En de site kan nog veel meer...

Pioniers
Duurzame pioniers die iets over hun eigen acties willen vertellen worden opgeroepen om de site te bezoeken en zich aan te melden! Bijzonder welkom zijn berichten over topics waarover nog weinig geschreven is. Bijvoorbeeld over kleine windturbines, groene daken, slimme meters en huishoudelijke apparaten. Maar ook over populaire onderwerpen als zonnepanelen en LED lampen is nog lang niet alles gezegd.

Rubrieken op de website:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meld fouten en verbroken links