Home Kleding Steun Kritische Massa Lever informatie aan
Lever informatie aan E-mailadres

Kritische Massa zoekt mensen in binnen en buitenland die een bepaald periodiek, bijvoorbeeld een tijdschrift of vakblad, of een bepaald medium, bijvoorbeeld een actualiteitenprogramma op radio of tv, met en zekere regelmaat volgen. Zij kunnen ons helpen door berichtgeving die voor deze site relevant is naar ons door te sturen of ons erop te attenderen.

Uiteraard zijn ook zelf geschreven artikelen of losse informatie (met uitgebreide bronvermelding) welkom.

Alle praktische informatie die betrekking heeft op sociale en/of milieutechnische aspecten van producten en bedrijven kunnen wij gebruiken. Ook achtergrondartikelen, die helpen om product- of bedrijfsinformatie in een breder perspectief te plaatsen, zijn welkom. Daarnaast staan wij open voor kritiek en plaatsen wij weerwoord.

Indien u bij een maatschappelijke organisatie werkzaam bent die raakvlakken heeft met de doelstellingen van Kritische Massa of deze site, kunt u ons helpen door als contactpersoon te fungeren en samenwerking te bewerkstelligen.

Geregistreerde gebruikers kunnen in de artikelbewerker van deze site hun bijdragen aanleveren. Artikelen worden door de redactie beoordeeld op bruikbaarheid. De redactie houdt zich het recht voor zonder opgaaf van reden artikelen in te korten, aan te passen of te weigeren. Auteurs hebben het recht artikelen terug te trekken. Artikelen die kwetsend, discriminerend of aanzettend tot haat of geweld zijn, worden zeker geweigerd.

Vermeld in uw artikel uw bronnen. Indelen in sectie/categorie is onnodig, dit gebeurt door de redactie.


Lever artikelen aan >>>