Home Adressen Webwinkels Fair Trade cadeau's: Bahati
Fair Trade cadeau's: Bahati Afdrukken E-mailadres
Adressen - Webwinkels
Geschreven door Bahati   

www.bahiti-fairtrade.nl    7 oktober 2010

Bahati zet zich in voor de verbetering van de leefomstandigheden in Afrikaanse landen. Zij doet dit door uit Afrika afkomstige producten te verkopen op de westerse markt. Het gehele assortiment is volgens het fairtrade principe vervaardigd. De producten zijn in nauwe samenwerking tussen Bahati en haar leveranciers gemaakt.

Alle producten zijn met de hand gemaakt door talentvolle mensen uit Afrika. Momenteel bestaat het assortiment uit tassen, beelden, sieraden en eetgerei.

Naar de webshop >>>

Bahati over Fair Trade:

Bahati verkoopt uitsluitend producten die voldoen aan het fair trade principe. Bij Bahati betaald u een eerlijke prijs voor producten uit ontwikkelingslanden. Het fair trade principe is gestoeld op de volgende kenmerken:

  • Handel met respect voor mens en milieu;
  • Transparantie door de gehele handelsketen;
  • Samenwerking tussen de producenten, importeurs en detailhandel.

Door producten te kopen bij Bahati krijgen producenten in ontwikkelingslanden een kans op een beter leven. Met het inkomen uit fair trade kunnen de kinderen goed onderwijs volgen en kan de gehele familie beter rondkomen. Bahati gelooft dat de bevolking meer gebaat is bij het stimuleren van eerlijke handel dan ontwikkelingshulp.

Door eerlijke producten te kopen draagt u een steentje bij in de vooruitgang van arme landen. Daarnaast bestaat ons gehele assortiment uit met de hand gemaakte authentieke, kwaliteitsproducten. We nodigen u uit om u te laten verassen door ons aanbod aan  fair trade producten.

 

Meld fouten en verbroken links