Home Adressen Webwinkels MoreThanHip: webshop en groothandel in eco & fair design
MoreThanHip: webshop en groothandel in eco & fair design Afdrukken E-mailadres
Adressen - Webwinkels
Geschreven door MoreThanHip   

www.morethanhip.nl    13 augustus 2010 

MoreThanHip is gespecialiseerd in het importeren en verkopen van mode- en woonaccessoires die op duurzame wijze zijn geproduceerd. Het assortiment bestaat voor een belangrijk deel uit tassen: hand-, schouder en uitgaanstassen tot laptoptassen en rugzakken. Daarnaast accessoires zoals portemonnees en portefeuilles en sieraden zoals armbanden en halskettingen. Maar ook woonartikelen zoals lampen, vazen, schalen en zelfs hangmatten.

De artikelen die MoreThanHip verkoopt koppelen goed design aan productie met respect voor mens en milieu. Zij hebben één of meer duurzaamheidskenmerken: het gebruik van gerecyclede of natuurlijke materialen, handwerk en eerlijke handel. Veel artikelen zijn Fair Trade gecertificeerd.

Het assortiment van MoreThanHip omvat ondermeer de labels :
• Cyclus: tassen en accessoires gemaakt van hergebruikte binnenbanden van vrachtauto’s, gemaakt volgend Fair Trade principes in Colombia.
• Escama Studio: tassen, riemen en sieraden van gerecyclede treklipjes van blikjes, gemaakt door vrouwen uit de Braziliaanse sloppenwijken.
• Artisan Life: sieraden van Tagua, ofwel plantaardig ivoor. Handgemaakt in Colombia en Fair Trade.
• ShivaSmile: lichtgewicht hangmatten van parachutestof, eerlijk geproduceerd in India.
• WeMade: Fair Trade mode- en interieur accessoires, Dutch Design made in Indonesië

De producten van MoreThanHip worden in diverse winkels in Nederland en België verkocht en tevens in de eigen webshop. Tevens levert MoreThanHip relatiegeschenken en premiums aan bedrijven en instellingen.

Naar de webshop >>>

 

Meld fouten en verbroken links