Home Adressen Webwinkels Gaaf!hergebruik
Gaaf!hergebruik Afdrukken E-mailadres
Adressen - Webwinkels
Geschreven door Gaaf!hergebruik   

www.gaafhergebruik.nl    13 juli 2010

Vintage & Ecodesign

Een webshop die in het teken staat van Hergebruik & Duurzaamheid. Gaaf!hergebruik vindt het belangrijk om producten te verkopen die een bijdrage leveren aan een beter milieu. Zo verkoopt ze vintage meubelen uit de jaren 60/70 die ze een nieuw jasje geeft. Maar daarnaast worden er Ecodesign (woon) accessoires verkocht. Dit zijn producten die gemaakt zijn van hergebruikte of duurzame materialen. Zoals tassen van oude autogordels, kussens van PTT postzakken en telefoonhoesjes gemaakt van brandweerslangen.
Gaaf!hergebruik verkoopt producten van Nederlandse ontwerpers maar ook fair trade producten. Deze producten worden in Afrika, Azië en Zuid-Amerika gemaakt en bieden de makers nieuwe ontwikkelingskansen.

Gaaf!hergebruik hopen dat door het verkopen van hippe en groene producten mensen in deze consumptiemaatschappij bewuster gemaakt worden van wat ze kopen. Want een beter milieu begint bij jezelf.

Door het brede assortiment kun je bij Gaaf!hergebruik terecht voor een klein cadeautje, een bijzondere tas of een vintage meubelstuk. Alle producten hebben een bijzonder verhaal!

Kijk op www.gaafhergebruik.nl of kom langs in de showroom in Eindhoven.
Adres: Apparatenfabriek/SK Strijp-scomplex. Torenallee 30-46.

 

 

Meld fouten en verbroken links